Sockan letar godis i sin aktiveringsleksak

Då och då får jag möjlighet att leta smaskigt godis i min aktiveringsleksak. Den görs ofta iordning när jag ska vara själv hemma en stund. Då har jag något att göra när de går. Den här leksaken var på en svår nivå men självklart klarar jag det snabbt med hjälp av nos och tassar. Kanske för att corgis är så smarta…vad vet jag. Ett tips är att inte köpa för enkel aktiveringsleksak, vi hundar är smartare än våra hussar och mattar kan tro. Vi lär oss väldigt snabbt.

Det finns många enkla sätt att göra mitt liv som corgi roligt. Som till exempel att få nosa upp godis som satts i barken på ett träd…då får jag nosa in de härliga dofterna av trädet också. Inte bara godiset. Eller varför inte leta godis bland alla fina gula, bruna och röda löv som nu på hösten. Väldigt vackert och mycket härlig höstdoft. Själv stannar jag och luktar på lite allt möjligt på våra promenader. Och ser jag något som rör sig så ska det naturligvis studeras en stund…förstår inte varför jag inte kan få stå still och bara kika på saker så länge jag vill… Jag har det riktigt bra på hösten med alla löv man kan jaga och busa med. Mängder av knallröda rönnbär som man bara vill äta upp. Blöta nospussar till alla hundar från Sockan!