Sockan beställer hundhalsband & hundkoppel från hundbutik på nätet

hundkoppel hundhalsband med hemleverans

Sockan beställer hundkoppel och hundhalsband på nätet via Denjodogs.com. I den här hundbutiken kan man hitta många fina hundsaker. Våra hundar är familjemedlemmar som gör våra liv så mycket härligare att leva. Vi vill deras bästa och ibland ge dem en present eller leksak vid deras födelsedagar eller på julafton. En bra hundjulklapp kan till exempel vara hundleksaker och aktiveringsleksaker.

🦊 Här kan du beställa hundprylar från hundbutik på nätet. Till Denjodogs.com

Hundkoppel och hundhalsband

beställa hundhalsbandEtt snyggt halsband i bra kvalitet som håller länge och tål mycket var en av tankarna innan beställning. Ett halsband ska vara bekvämt och praktiskt. I Sockans fall så blev halsbandet i bredaste laget. Mässingsspännet blev i och med det lite väl tungt. Snyggt är det, men skulle rekommendera ett smalare halsband, i M som är 1,3 cm brett till en Corgi Pembroke. Vi beställde M PLUS, 28–42 cm som är 2,5 cm brett.

Eftersom vi har ett svart långt läderkoppel sedan tidigare så beställde vi ett snyggt brunt hundkoppel i kortare längd på 140 cm. Färgen på koppel och halsband blev i vacker senapsgul nyans som matchar Sockans färger fint. På Denjodogs.com hittar man hundhalsband, hundkoppel, dogtags, hundbäddar, hundtäcken och mycket annat till sin hund.

Namnbrickor till hund, dogtags och hundsmycken med information

hundselar, hundtäcken, hundkoppelOm ens hund skulle springa bort av någon anledning så är en namnbricka en trygghet. Det är även en rolig och fin present eller julklapp till sin hund och matte eller husse. Man brukar ha hundens namn samt telefonnummer till ägare som information. Namnbricka till hundar tillverkas här i mässing. Framsidan har ett hundben ingraverat och baksidan graveras med valfri text.