Sockan the Corgi testar att beställa från Bullerbox.se

Hur går det till att beställa en box med hundgodis och roliga hundleksaker från Bullerbox.se undrade Sockan. Självklart berättade vi då att det bara är att gå in på Bullerbox.se och beställa dessa spännande present- och godisboxar till hundar med nytt innehåll varje månad. Man kan välja en enskild bullerbox eller välja en prenumeration då boxen kommer varje månad. I boxarna kommer det alltid vara två olika typer av leksaker.

🦊 Här kan du beställa en hundbox som innehåller hundleksaker och hundgodis. Till Bullerbox.se

Vad innehåller bullerboxen?

Bullerboxen innehåller smaskiga godbitar och roliga leksaker till hunden. Det är också en upplevelse för vovven att öppna den samtidigt som hunden vet att det här är till mig. Vill man först beställa en enskild box för att testa om det är något som passar ens hund så går det bra.


Nöjdhetsgaranti

Bullerbox har en nöjdhetsgaranti. Går leksaken sönder? Eller var det ett speciellt hundgodis som hunden inte gillade. Meddela Bullerbox.se om det är något som inte blev som önskat. Då kan de skicka en ersättningsprodukt utan extra kostnad.

Enkelt att beställa från Bullerbox.se

Man anger hundens storlek (i vårt fall en Corgi Pembroke) så att leksaker och hundgodis passar varje hund. Några enkla steg behövs för att beställa. Först registrerar man sin hund och anger storlek, gör själva beställningen, vänta på boxen i några dagar för att tillsammans med sin hund öppna det här spännande paketet. Om man prenumererar på boxen så kommer följande leveranser att levereras på ett utsatt datum. Vi ser fram emot att se vad som ingår i boxen som vi beställt hem och Sockan väntar nu med spänning att testa Bullerbox.se Blir det några nya favoritleksaker och hundgodis hon kommer att gilla. En kort recension kommer inom kort.

Det här fann jag i min bullerbox

Jag fick en fin present från mina mattar och husse som var en box med hundprylar och hundgodis från Bullerbox.se. Inte alltid jag får ge mig på och riva sönder kartonger som kommer hem med posten. Men nu fick jag riva och slita så mycket jag ville. Jag hittade två leksaker och den ena var extra bra för jag gillar när det prasslar. De biter jag inte sönder som andra leksaker. Så det vet familjen nu när de får för sig att överraska mig någon mer gång med en ny hundleksak. Annars funkar det ju att leka med strumpor när man är själv hemma då och då. Fantastiskt roligt att kasta runt med dessa saker. Jag lyckas väldigt bra med att ta hål på strumpor/sockor…ett hål mer eller mindre kan väl inte spela någon roll…

🦊 Här kan du beställa en hundbox som innehåller hundleksaker och hundgodis. Till Bullerbox.se

corgin Sockan testar Bullerbox.se