Sockan testar att köpa från Denjo Dogs

Denna sida innehåller annonslänk till Denjo Dogs.

Julen närmar sig och vi hundälskare vill ju ge våra älskade hundar något i julklapp. Våra hundar är familjemedlemmar som gör våra liv så mycket härligare att leva. Vi vill deras bästa och ibland ge dem en present eller leksak vid deras födelsedagar eller på julafton. En bra hundjulklapp kan till exempel vara hundleksaker och aktiveringsleksaker.

Beställa hundkoppel och hundhalsband

Det här är första gången Sockan beställer från hemsidan Denjodogs.com. Nu väntar Sockan med spänning på första beställningen. Ett nytt halsband i bra kvalitet som håller länge och tål mycket var en av tankarna innan beställning. Ett halsband ska vara bekvämt och praktiskt.

Eftersom vi har ett svart långt läderkoppel sedan tidigare så beställde vi ett snyggt brunt hundkoppel i kortare längd på 140 cm. Färgen på kopplet blev i vacker senapsgul nyans som kommer matcha Sockans färger fint. 🧡 På webbutiken Denjodogs.com hittar man hundhalsband och hundkoppel och mycket annat till sin hund.

Namnbrickor till hund, dogtags och hundsmycken med information

Om ens hund skulle springa bort av någon anledning så är en namnbricka en trygghet. Det är även en rolig och fin present eller julklapp till sin hund och matte eller husse. Man brukar ha hundens namn samt telefonnummer till ägare som information. Denjo Dogs namnbrickor tillverkas i mässing. Framsidan har Denjos hundben ingraverat och baksidan graveras med valfri text vilket då skulle kunna vara hundens namn samt telefonnummer.